Ekran dotykowy 5 cali

GASTRO POS jest programem, który kupi na nieostrożną i intuicyjną sprzedaż, opracowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako wysoce ciekawy system na placu gastronomicznym cieszy się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa leczy w akcji kelnerom zaś tymże samym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo prostej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje pięknych oraz czasochłonnych szkoleń, i niezwykle przystępna forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z daleką ofertą funkcji, bardzo doskonale sprawdzi się w nie właśnie w niewielkim, pojedynczym lokalu, ale dodatkowo w budów gastronomicznej.

Hammer of ThorHammer of Thor - Ein bahnbrechender Aufbau zur Stärkung der Erektion!

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo funkcjom oraz modułom GASTRO POS jest niezwykle podatnym systemem, jaki weźmiemy na zbycie. W współzależności od profilu lokalu, albo stanowi wtedy bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najdogodniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich pracowników do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu rzeczy jak i sukcesie jaki generuje. W współzależności od stanowiska, można też ustalić widok opcji tak, żebym był on dobrany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, właściciel ma kontakt do całkowitych opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty domu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do indywidualnych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszelkim elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z zespołami hotelowymi i urządzeniami do działań specjalnych.